Dolfijnentour
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marieke
26 April 2010 | Suriname, Paramaribo
Afgelopen weekend weer een druk weekend gehad! Donderdag avond met zijn alle uit eten geweest bij Blauwgrond! Erg gezellig, maar vooral erg lekker!
Vrijdag de stad in geweest. Nog wat nieuwe kleding gekocht en Euro's gepint voor zaterdag!
Zaterdag op dolfijnentrip geweest. Dit hield in dat we op een bootje zaten en de dolfijnen langs de boot zwommen en sprongen! Wilde dolfijnen dus! Ze kwamen trouwens erg dichtbij.. was erg leuk om mee te maken, dat wilde dieren zo dicht bij komen!!
Ze hebben veen gesprongen en waren erg actief.. dit was leuk om te zie maar moeilijk om te fotograveren! Maar ik heb toch een aantal mooie foto's kunnen schieten. Staan op mijn foto site!!
Naast de dolfijnen zijn we nog naar fort Nieuw Amsterdag geweest. Dit was ook wel leuk, maar hier was ik natuurlijk al met Adriaan geweest. Dit keer was het dan met gids, die wat leuke en intressante dingen kon vertellen! Maar het was vooral erg warm!!
Zondag was het wereld Malaria dag, en in verband met deze dag organisserde de Medische Zending, waar ik stage loop, een symposium met verschillende sprekers!
Leuk om een keer mee te maken, een symposium in een ander land...
De lekker en goed verzorgede pauzes maakte het helemaal goed! In Nederland is het een kopje koffie met een koekje, nou hier blijft het niet bij een koekje.. er is ruime keuze zeg maar!
Al met al een leuke en vooral ook intressant weekend gehad en vandaag weer op kantoor!
Hopenlijk gaan we gauw wat actiever bezig op stage, ben het kantoor zo langzaam aan wel zat! Maar goed, mag niet klagen! Ik kan elke dag gratis op internet dus!
Nou ik hou jullie op de hoogte!!
Aankomend weekend koninginnedag,, ben benieuwd!!
Marieke