Veilig aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marieke Langbroek - WaarBenJij.nu Veilig aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marieke Langbroek - WaarBenJij.nu

Veilig aangekomen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marieke

20 Maart 2010 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal,

Nou ik ben veilig aangekomen, heb ik het vliegtuig lekker film gekeken, Terug naar de kust, Elvin en de chipmonks (ofzo) en Er komt een vrouw bij de dokter!

Ook heb ik mijn eerste nacht overleeft, tussen de muggen en de gekko's, die lopen hier namelijk gewoon door je huis, heel gewoon.
Ook had er iemand 2 enorme kakkerlakken op de kamer.. maar goed, alles went!

Vandaag de stadt verkent, nieuwe slippers gekocht, en boodschappen gedaan!
Morgen gaan we naar de Palmentuin en zondag naar Whitebeacht.

Maandag begint hier het kinderboekenfestival, een evenement waar zo'n 7000 kinderen komen en waar bij wij moeten helpen..
Ik ben benieuwd.. 7000 is wel erg veel, maar goed, we hebben 6 dagen, dus ruim 1000 per dag.. lijkt al iets minder..

Nou ik hou jullie op de hoogte!
Het is hier erg warm, maar heb het erg naar mijn zin.. mooie omgeving, maar wel veel verschil tussen arm en rijk, van groote stene villa tot hout krot!

Ik hou jullie op de hoogte!

Een verbrande Marieke

• 20 Maart 2010 - 08:44

Gonneke:

Hey Marieke,

Fijn dat je goed bent aangekomen.
    Maar jij kunt snel verbranden:p
    heel veel plezier

Groetjes van uit het mooie regenachtige Marle
    liefs,

Laatste stage week

29 Mei 2010

Matapica
Marieke

Hallo Allemaal, Welkom op deze site! Leuk dat je even komt kijken! Zoals jullie weten ga ik over een paar weekjes richting Suriname voor stag! Ik ga naar Paramaribo.. dus geniet lekker mee!! Groetjes, Marieke

Actief sinds 18 Jan. 2010