Eindelijk weg - Reisverslag uit Hellendoorn, Nederland van Marieke Langbroek - WaarBenJij.nu Eindelijk weg - Reisverslag uit Hellendoorn, Nederland van Marieke Langbroek - WaarBenJij.nu

Eindelijk weg

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marieke

17 Maart 2010 | Nederland, Hellendoorn

Hehe.. Eindelijk weg.
Na lang wachten en de hoop al een beetje op gegeven te hebben, er vanuit gaan de dat we pas eind april zouden gaan, zag (per ongeluk) maandag middag dat onze MKV´s goed gekeurd waren! Kortom we konden vertrekken!

Gister gezellig met zijn 5e naar Amsterdag geweest, visum halen, en donderdag vliegen we! Ik heb er zin in,,, Eindelijk!!

Vormorgen in gececkt.. Helaas geen raam plaats maar midden in, maar goed we kunnen tenminste mee!

Vandaag even de laatste spullen inpakken, alles controleren.. en dan vroeg naar bed, en vannacht rond 3u richting Schiphol!

Ik ga snel verder met pakken en controleren... en mijn volgende berichtje krijgen jullie vanuit een warm en zon overgoten Suriname!!

Groetjes..

• 17 Maart 2010 - 20:39

• 17 Maart 2010 - 20:40

• 17 Maart 2010 - 20:40

• 18 Maart 2010 - 15:29

Anouk:

Haaai marieke!
    nou gelukkig dat het allemaal nog gelukt is ;)

heeeeeeel veel plezier, en wij houden contact!

liefs

Laatste stage week

29 Mei 2010

Matapica
Marieke

Hallo Allemaal, Welkom op deze site! Leuk dat je even komt kijken! Zoals jullie weten ga ik over een paar weekjes richting Suriname voor stag! Ik ga naar Paramaribo.. dus geniet lekker mee!! Groetjes, Marieke

Actief sinds 18 Jan. 2010